Algemene bouwonderneming / Betonbouw

Bedrijfsvoorstelling

b.v. DHUYVETTER - BOUW is een familiebedrijf uit Harelbeke dat reeds drie generaties lang streeft naar een hoogstaande afwerking tegen een eerlijke prijs. Vandaag de dag is b.v. DHUYVETTER - BOUW een modern bedrijf met een 30-tal werknemers. Velen van hen zijn reeds jaar en dag in dienst om u de best mogelijke service te verlenen.
b.v. DHUYVETTER - BOUW heeft doorheen de jaren een rijk palmares opgebouwd aan diverse klein- en grootschalige projecten. Met eigen vakkennis, ervaring en een ijzersterke reputatie staat b.v.b.a. DHUYVETTER - BOUW garant voor kwalitatief bouwen. Alle ruwbouwwerken worden met zorg uitgevoerd door zeer bekwame vaklui.
b.v. DHUYVETTER - BOUW is actief in de sector van de nieuwbouw waaronder individuele woning- en villabouw, groepsbouw, appartementsbouw alsook andere werken zoals betonbouw en fabricatie van prefabbetonelementen.
Momenteel beschikken wij over een erkenning in de categorie 5D1.
Wij zijn voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen. Eén van onze grote troeven is dat wij beschikken over een eigen prefabafdeling, zo kunnen wij zelf zorgen voor de balken, kolommen en wanden in geprefabriceerd beton. Onze meewerkende patroon en zoon staan als gespecialiseerd aannemer in ruwbouw- en betonwerken bekend voor een uitstekende prijs- en kwaliteitsgarantie.

Gaversstraat 172 - 8530 Harelbeke - T 056 71 47 65 

dhuyvetterbouw@skynet.be

M 0477 45 86 32 (Raphaël) - M 0479 42 54 21 (Jens)